Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Beretvás #14086 üzenetére

    1 TB WD blú. Relatíve ócó, nem túl gyors, de sok jelentősége nincs is.

    Norbertó, nem tudom hány éves vagy, én gyerek voltam, amikor történt. Bemondták, h ne együnk kb. semmit a kertből, mert nincs baj, de hát az a biztos... Jah, nem volt baj. És mi a kevesebbet kaptuk. Nagyapám legyintett, hiszen úgyis megmossuk, megfőzzük, ugyanmár. Meg rádiókatív? Azmegmámeginmi, kitalálják a sok hülyeséget, erreperszevanidő.
    Szal. ettük tovább a hatalmas salátákat, uborkát, paradicsomot, mindent. Későn szóltak, nem is volt hatékony, mindenki terelt. Rohadjanak meg, ha még esetleg élnének. Emberek (tíz?, száz?)ezreit áldozták fel, csak a párt meg a szovjet barátság ne sérüljön. Dokumentumfilmek is vannak, rengeteg magyar melóst megvezettek, beküldték a halálzónába, vége. Azt sem mondták a családjuknak, h bocs. Mondjuk a saját népüket sem kímélték. Volt a baleset után nem sokkal (pár év talán) egy színdarab, nagyrészt a megtörténteket dolgozta fel. Nem vagyok színházbajáró, de az megütött. Film is visszaadja kicsit, tudják, h vége, nem mondják ki, teszik a dolgukat, mintha számítana... a párt meg terel, tusol, takargat. A társadalmunk alapjainak a betegsége ami a legdurvább, elfelejtik, h a vezetők a népért vannak és nem fordítva. Tíz körömmel a hatalomért, akkor is, ha életekbe kerül. Ennyi:

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák