Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Gyuri27 #3235 üzenetére

    Arról nem beszélve ugye, momentán a 63K mit is jelképez mint összehasonlítási alap..?

    A legagyibb 1060at, na ilyen kártyát egyik oldalról sem veszünk, _soha_. :N

    Kevesebb venti, az(ok) is valami kotvány csapágyzással, kindertojás kategóriás hűtés burkolat, nyeglik, recseg-ropog, kevesebb hőcső, nincs dual BIOS, feszlock, alacsonyabb TDP keret és gyengébb képességű GPU-k felpakolása, stb..
    Lásd Radeonnal pl a Gigák..

    Fogalmam nincs róla ominózus, összehasonlításra használt egyébként összehasonlításra alkalmatlan 63K-s 1060 pontosan melyik gyártó melyik balesete, azt most megmondom hogyha bárki rákeres Gúglin egy bontott állapotot is tartalmazó képekre, majd összehasonlítja típusán belül bármi mással akkor nem fogja tudni eldönteni hogy sírjon vagy nevessen.

    Példának okáért ittvan az NV prémium gyártója az EVGA, milliónyi hipózott agyú végfogyasztó minőségről alkotott védjegyének képviselője, akik sikeresen leraktak egy olyan 200W TDP-s konstrukciót az asztalra, amin elforr a VRM. Figyelni sem tudod, mert az NV féle mindig más parasztvakítással kínált funkciótlan fícsörök mellett a VRM szenzorokat is rendre lespórolják a kártyákról.

    Egy boltból 50K-s Radeonon ott van évek óta, NV oldalon még a 250K-son sincs, más képességű a célközönség, megtehetik. Megvan a jóhiszem és az illúzió hogy milyen hűvös a kártya, mert nem látják hogy még 15-20°C és pukkan a VRM, "a GPU 65fokos órák után is, bezzeg a Radeon ugye, az 75-80fokos GPU-s kazán volt.." :DDD :C
    Az nekik már nincs meg hogy amivel a kártya élettartalmát a legjobban ki lehet tolni az a tartósan alacsony VRM hőmérséklet, mert a FET-eken keresztül az tudja felfűteni a NYÁK-ot (rajta minden mással..), szemben a GPU-val ami a hűtésnek adja át hője nagy részét, plusz olyan apróságok hogy alacsonyabb általános hőmérséklet egyenlő alacsonyabb fogyasztás.
    Még ha nem is pukkan az a VRM.., akkor is 100fokos de az nem kazán és nem fűti be az egész belteret mert nem látod hogy 100fokos, a GPU-t látod az jó alacsony, bákker' dikkmán', micsoda AMD lemaradás van kírem.. :DDD

    A "kazánon" persze ami kétszer annyit eszik ottvan a VRM szenzor, persze ha valamiről erről bezzeg le lehetne spórolni, mert 60fokos, azon hűtés van és a durva baklövést sem bocsájtja meg másnapra pár millió ember, mert nem szellemi fogyatékos a 80%-uk..

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák