Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz ViZion #7134 üzenetére

    Bár megyjegyzem.., simán ketté lehet ám Kungfuzni ezt a szart is. ;) :K

    Nemsokára másfél éves lesz a Win10 telepítésem, ugyan a rengeteg szemét, adathalász, netforgalmat bonyolító szarja ill. "szolgáltatása" miatt újra kellett hozzá tanulnom gyakorlatilag a Win7 64 mellett elsajátított trükköket de azért csak összejött..

    Cirka ~95db processről indult a móka tiszta telepítést követően, némi vérengzés után amit hetek alatt végeztem rajta tavaly, így indul a mai napig.
    Ez.., ha levonod belőle azokat a dolgokat amik nem részei hanem user oldalról "miattam" futnak, számszerint 11db-ot, akkor megkapod hogy 40db processel indul ami a 95-100db után szerintem elég jó. ;]

    Azóta nem nyúltam egyébként hozzá, nem frissítheti magát stb, adja magát nálam még Anniversary sincs, pontosan azért mert ezt a herélést nem kívánom túl gyakran előadni.

    Nem szükséges továbbá shemmi host buher (najó, az is lassan ~70soros de főleg a FB miatt.. :DDD) vagy router buher, elég egy jó softveres tűzfal ami egyből elédb@ssza ha vmi forgalmat bonyolítana és ha azt látod M$ akkor szám szerint 3db kivételtől eltekintve perma tiltható az összes.

    Így se erőforrás felzaba nincsen, sem shemmi egyéb, random a háttérben aktiválódó, pusmus forgalmat bonyolító szarság. Ha azt nézed nincs vele munka, csak egyszer kell izomból nekimenni és utána példámból kiindulva "évekig" nem kell hozzányúlni.

    Megjegyzem a Creatorst már fel fogom tenni, kvázi az egészet kezdhetem majd előről mert egy tiszta telepítés lesz, ez a mostani állapot sajnos megy majd ki az ablakon a particiónálás okán de ez van.
    Nem lesz már akkora gáz mint tavaly, mivel akkor ismerkedtem gyak. a Win10-el, sokkal hamarabb és sokkal erőszakosabban fogom kétvállra fektetni ezt a szeméthegyet és utána minimum egy évig megint teljesen jó/élhető lesz.

    Emlékszem amikor felraktam ezt a f*skupacot kaptam a másikban az ívet.., így úgy hülye vagyok, instabil lesz ha nagyon leherélem stb.., nettó hülyeség. :N
    Négy különböző baráti társasággal játszom felváltva, más-más játékokat, kivétel nélkül mind a négyben rendre én vagyok a server, mert nálam soha nincs se BSOD, sem CTD sem semmi, max a UPC tud megszivatni, ellenben az rendszeres h játék(ok) közben potyognak ki mások, mert "ez+az".. :D :U

    Benchelés terén is előnyös, amihez másoknak High/Realtime priorityt kell lőni adott benchben, az nálam bőven úgy fut le Normalon is/anélkül h hozzányúlnék, h nemigen vagyok elkapható hasonszőrű configgal.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák