Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz ViZion #9233 üzenetére

    Mi éltünk jobban is. Vállalkozásunk volt. Nehéz volt újra a robotmunkára visszaállni. (jók voltak a megérzéseid, hogy miből tellett ennyi kocsira :DDD :DDD )
    Úgy gondolom, hogy megtanultuk beosztani. Nyáron voltunk Horvátországban, általában minden második hétvégén megyünk valamerre csavarogni (ebbe beleértem akár 3 településsel arrébb lakó ismerőst, vagy barátot is). Tavaly nagyon ügyesek voltunk, mert februártól májusig minden hónapban el tudtunk tenni 70-100 at.
    Lakást állandóan újítjuk. Nappali kész, gyerekszoba teljesen új, bútor, tv, szőnyegek, mindent cseréltünk. AZ éven még a konyha maradt, meg a fürdő. AMit nem kell bemutatni neked ormányos, hogy na az zsebbenyúlós. Nem tagadom mi szeretünk élni. Már rég ezek is készen lennének, de mi inkább eléltük. Elnyaraltuk...

    A jövőre gondolunk is meg nem is. Amire én nyugdíjas leszek, szerintem már nem élek. Amennyire tologatják a határt annyira biztosabb, hogy nem leszek nyugdíjas. A gyereknek meg van mindene. 3 lakás közül is választhat. Anyósék ráíratták minden vagyonukat.... ettől többet hova tegyek?

    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák