Új hozzászólás Aktív témák

  • nortsen

    aktív tag

    Nos az én meglátásom az, hogy picit többet vártam, valami olyat amit az ATI is csinált. Bár kétségtelen, hogy nagyobb volt a lemaradás, de semmi nem lehetetlen, hisz az AMD elég régóta harcol, és x86-ban nem sokan maradtak a régiek közül.
    A másik oldala a dolognak, hogy én most akarok 939-ről váltani, azaz mindent újra kell vásárolnom, és ehhez az AMD jó választás lehet. Jó választás, mert a DDR3 még drága, és az intel i7-es alaplapjai szintúgy. De számomra nem egyértelmű a választás.
    Ugyanis ha maradok az AM2+-nál és DDR2-nél, akkor nem az új generációjú konfigot veszem, ami 1-2 év múlva már hátrány.
    Ha az nextgen-t veszem, az meg az Intelnél marha drága (alaptalanúl), az AMD-nél meg még nem tudjuk az árakat, de nyilván egy AM3-ért többet kell fizetni.
    Nálam a nagy kérdés, hogy AM3/DDR3 konfig miben jön majd ki, és az alapján döntök mi a kedvezőbb. Jelenleg várom az AM3-as procikat, és nagy valószínűséggel belekerül egy AM2+-os alaplapba DDR2-vel, mert jelenleg ez a legolcsóbb.
    De a fő ok amiért az AMD a kedvencem az a CrossFireX integrált grafika összevonása a grafikus kártyával, azaz az 780/880 chipset!

    Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

Új hozzászólás Aktív témák