Új hozzászólás Aktív témák

  • endruboy1

    senior tag

    válasz OverKiller #21297 üzenetére

    Hello!

    A héten lettem egy Hardveraprón vásárolt Phenom II X4 965-nek a boldog tulajdonosa és most olvasgatom itt ezt a topicot. E felett a hsz felett nem tudtam elsiklani. Saját tapasztalatom a gyári hűtéssel kapcsolatban ugyanis az, hogy alapjáraton, netezésnél egyáltalán nem hangos, alig lehet hallani. Halkabb mint a régi Athlon X2 5400+-omé volt. Szóval akinél minimális terhelésnél hangos, ott valami nagyon nincs jól beállítva/összeszerelve. Esetleg az alaplap a ludas.
    Azt persze aláírom, hogy terhelés alatt van hangja, de mondjuk az engem nem annyira zavar mert olyankor általában fejhallgató van rajtam :) .
    Egy Asrock lapom van hozzá amúgy, a teljes konfigom a profilomban.

    A Battlefield 3 multiban ugyan azzal a VGA-val mint az 5400+-al volt, gyorsabb RAM-okkal összehasonlíthatatlanul jobban fut. A régi procival elég sokszor beakadt, a hang pedig rendszeresen dadogott. Célozni pedig a véletlen szerű lassulások miatt szinte képtelenség volt. Szóval nem vicc hogy az a játék szereti a sok magot és a gyors memóriát.

    Mondjuk az 5400-as javára legyen szólva hogy ez előtt nem nagyon volt játék ami megkottyant volna neki, jellemzőbb volt hogy inkább a VGA-t vették igénybe.

Új hozzászólás Aktív témák