Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz kickboxko #3197 üzenetére

    Üdv!
    Nekem pont egy hete dolgozik a gépben egy VaporX-es hűtésű OC-s Sapphire. A proci egy Phenom II X4 945 gyári órajelen, alulfeszelve 1,2875 V-ra, a felbontás 1920x1080.
    Crysis 2 , feltelepítve hozzá a Dx 11-es csomag, közepes beállításokon átlagban megvan a 40-45 fps, The Wircher 2 javasolt egyedi beállításokkal, ami közepes szinthez áll legközelebb, szintén 40-45 körüli fps. Jelenleg én leginkább a BF3 multiját nyomom mostanában, itt elég vegyes a tapasztalat. Alapvetően mindent low beállításon használok, 2x-es élsímitással, viszont a Mesh Quality-t feltoltam ultrára. Szerver, pálya és létszámtól függően a minimum fps 35 körül van, de nem ritkák az olyan pályák ahol eléri folyamatosan a 60-at. Tegnap felraktam a Medal of Honor 2010-et, és itt igencsak meglepődtem, mert itt közepes beállításon stabil 60-as fps volt. A meglepetést nem ez okozta, hanem az, hogy végig a játék alatt a videókártya 150/300 órajelen futott, 0,825 V feszültség felvétel mellett, ami gyakorlatilag csak a 2D-s alkalmazásoknál van. A monitorozást az AMD Overdriv-val figyelem, a többi játéknál természetesen maxon pörgött a kártya.
    Összefoglalva én nagyon meg vagyok eddig elégedve(kopp-kopp) vele, majdnem hangtalanul teszi a dolgát, és most ,hogy a procin is lecseréltem a gyári hűtöt, a szoba másik végéből, csak hang alapján nem lehet észrevenni, hogy be van-e kapcsolva a gép.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák