Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz TTomax #22550 üzenetére

    Hívd ahogy szeretnéd, de ez tény. Az is tény, hogy elvileg (bár nem először hazudna az nvidia..), nem kapták meg időben a játékot. Mindegy ami lényeg, és nagyon valószínű, és simán feltételezhető, az az, hogy megjelenéskor kevesebb buggal, szebben, jobban fognak futni az AMD partnerprogis játékok (jó nagy része az összesnek a jövőben..). Nvidia-hoz méltóan rövid időn belül majd korrigálnak biztosan, de nagy valószínűséggel akkor is azért lesz nyoma ennek az új irányzatnak.
    (OFF)Persze én is csak találgatok, csak éppen nem úgy, mint néhányan itt, hogy CSAK AMD -N FOG FUTNI !! vagy úgy, hogy NVIDIAN UGYANÚGY SŐT JOBBAN FOG FUTNI.(/OFF)
    #22551 Tökmindegy Persze, hogy van mindkét gyártónál ilyen, és lesz is. Csak eddig más volt az arány, most fordult/fordulóban van a kocka. ;)
    Azt meg, hogy az összes ilyen nvidia -n kritikus játékot leszarozzátok, és "nem érdekel" kategóriába teszitek egyszerűen strucc politikának tudnám jellemezni.. Engem meg marhára nem érdekel a HawX meg a többi ilyen nvidia -s csoda, de mégis be tudom látni, és elismerni, hogy sokkal jobban megy nvidia -n, meg hát ott a physx.
    Előrelátó user az csinál egy petíciót, hogy egyesüljön ez a két rohadt cég :DDD

    #22552 pityu8611 Itt leírtam elég részletesen :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák