Új hozzászólás Aktív témák

  • Enclave

    aktív tag

    válasz radi8tor #4656 üzenetére

    Én arra lennék kíváncsi,h. a srác vajon honnan v. mi módon szerezte, ugyanis a legutóbbi cikk szerint, amit olvastam, abban az állt,h. a kártya még nem végleges, a bios-án is csiszolnak.
    Itt pedig a videón amit kibont, a csomagolás és mindene végleges változatnak tűnik, sőt a kártyának még a gyári száma is látszódik... Ezek szerint kevesebb mint egy hét alatt elkészült a végleges változat és már a raktárkészleteket töltik fel? (a kártyát a Cebit-en jelentették be, ez a videó pedig március 11-es, csak 5-6 nap elég volt mindenre? Vagy valaki egy ES kártyát matricázott át valódinak és kreált egy csomagolást hozzá? :D )

    Amúgy nem látta valaki,h. a hosszabb átalakító aminek egyik vége minidisplayport-os, a másik vége micsoda? Hdmi vagy "sima" displayport? (ha mégsem "kreált" lenne a videó)
    (a dvi->hdmi alakító jól kivehető az egyedi alakja miatt)

    #4665 nattila72: Amire szerintem te gondolsz az a hangkimenet és nem hangchip, amennyire én tudom. (hangkártyát nem helyettesít, bár ha valaki pontosabban tudja, úgyis kijavít :) )
    Azt viszont néztem,h. ha mondjuk egy tv-re kötöd a vga-t hdmi-n keresztül, amelyik vga ezt támogatja, akkor ha a hangkimenetet is átállítod Win alatt, akkor a hdmi-n keresztül hang is fog menni, nem csak kép, így a tv hangszórójából jön a hang, pl. filmnézésnél (ez tuti biztos) vagy játéknál (ebben nem vagyok annyira biztos) .
    (amúgy nálam 5870-el "AMD High Definition Audio device" a neve)

    Amúgy nem lepődnék ha ez valami codec lenne és ilyenkor a hangkeltést a tv elektronikája végezné... Ám ha valaki jobban tudja, majd javít. :)

    [ Szerkesztve ]

    Semmi sem állandó, csak a változás.

Új hozzászólás Aktív témák