Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberboy42

    senior tag

    Sziasztok. Játszik itt valaki Warzone 2-t vega64-el?
    nem tapasztalt laggolást, frametime megugrást szinte rendszeres időközönként? próbálok rájönni mi lehet a gond, nem biztos hogy a Vega, de már annyi mindent próbáltam hogy nincs is már ötletem. Semmi oc most nincs se rajta, se a cpu-n. még a ramok xmp profilja is ki van kapcsolva. háttérben futó programok kilőve. Afterburnerrel monitorozva szépen látszanak a tüskék, persze arra in gondoltam hogy pont az afterburner okozza, próbáltam tényleg minden nélkül, de láthatók is a pici laggok, így biztos nem az csinálj.... Egyébként egy i7 9700k van mellete 32 giga rammal.

    És nagyjából ez lett volna az eredeti post, a kérdésemmel. De annyi mindent nem teszteltem még, hogy végül is töröltem, és megpróbáltam utánnajárni... gyakorlatilag mindent teszteltem előlről a végéig.. különféle driverek meg verziók, teljes, és minimum installok és beállítások... egy szó mint száz:
    az egész balhét a játékban a textúrák minősége okozza, bármi más mint Very Low ezekett a tüskéket okozza, teljesen mindegy az összes többi beállítás. Igazából a képen is az látszik hogy játszom, minden maximumra van húzva, kivéve a textúrák. Aztán berakom azokat Low részletességre, es lőn laggok. Később megint vissza és megszűnnek. Hiába 8 giga Vram, és a játék szerint is simán beleférne a High , mégse jó. Tapasztalt valaki ilyesmit? Vajon más kártyákkal is ez van, vagy csak a Vega különcködik???

    #12881Remus389 : kipróbálhatnám, de gondolom amd proci is kellene hozzá hogy működjön.

    [ Szerkesztve ]

    ...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...

Új hozzászólás Aktív témák