Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Shkiz0 #3808 üzenetére

    Uhh. Hát együtt érzek veled. Nekem is az volt a Manta előtt, jó meg minden az a ház, kényelmes szerelni (Nem úgy, mint a Mantát a Dark Rock Pro 3 hűtővel, kb cipőkanállal rakom be az alaplapot+hűtőt a házba, viszont nem veri a Phobya WaCoolT UltraBig tornyot, ez egy hodály, pesti garzon vs 500szobás kastély), mégis csak egy Benchtable case oldallapokkal, de ha vizet akar az ember bele rakni, akkor kb kilő minden értelmes opciót... egy 240es elől, egy 120as hátul, ha egy picit agyalsz, akkor egy 200*200as a tetejére belül, és ha még agyalsz egy sort, akkor talán a két oldala felvesz egy egy vékony radit, de akkor még nem beszéltünk a pumpáról, a tartályról, a csövezésről (Mantába előlre egy dupla 120*45ös.... felülre egy dupla 120*30as, és a többi sallang, picit talán szűk, de megoldható, a UltraBigbe viszont alul 2szer-felül 1 übervastag 480as méretű radik, 280 elől szintén übervastag, plusz oldallapra egy egy MO-RA plusz a többi kellék és EATX alaplap) Véleményem szerint az egy frankó kuckó, léghűtésre. Arra egyébként kiváló, hisz rengeteg oldalon, akár passzívan fel tud szállni a meleg levegő.

    Az UltraBig egyetlen hátránya, hogy mindent, de tényleg mindent magadnak kell megrendelni. Csak a ház csupasz paneljeit kapod, semmi mást. De ha akarnák, egy négykártyás mining riget ebben simán elrejthetnék, plusz vízhűthetném őket mind, és még lenne rengeteg hely...

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák