Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Bossp #4891 üzenetére

    nem notte ki, de ne is foglalkozz vele, ez felig mar tenyleg banyasz topikba menne.

    De:

    jobb klikk az overdriventool fejlecen, ott sofpoertplay table, vagy valami ilyesmi, lusta vagyok megnezni, pedig itt van megnyitva valamelyik ablakban, ott ird be ezeket az ertekeket, majd save, ujrainditja a vega+drivert az app, tuti, ami tuti, inditsd ujra a gepet, es utana lesd meg.

    Illetve amikor normalban allitod, akkor meg mindig ird fole valamivel, pl 900 helyett 90, probald addig, amig 900 MHz felett nincs a GPU, akkor mar be kell vegye, addig meg van hulyulve es tulajdonkeppen "idle"modnak veszi, es az ahhoz tartozo feszt nyomja be, ami 1000mV-1150mV, vagy kicsivel felette. Azt az allapotot csak biosmoddal lehetne buheralni, de ugye az vegan meg nem elerheto...

    P6-es P7 az amiket tudsz normal modban valtoztatni, minden mast pStatet visszatesz a powerplay tableben talalhato ertekekre, akarmit irtal oda be, szal ezert is lehet nemileg tobbet engedni pptablebol. PL minden opcional leveszed a feszt 900mVra (banyasztrukk bebuggoltatni a feszt, regrol), vagy varialni a PSTatek szamaval, pl csak az elso ketto aktiv, mondjuk 852MHz es 1600MHz ertekekkel, a tobbit kinyomod (ennek elvileg nincs sok ertelme, de segithet a freki gorbet uralni, aminek ugyan ertelmecsak akkor van, ha nagyon finomhangolsz, es fesz freki parokat vadaszol, vagy ln2 tuningolsz).

    A HBMet erdemes fole loni 1000MHznek,pl 1015, akkor a soc cklockot felrakja pl 1100ra, ami szinten segithet novelni a teljesitmenyt.

    Ahogy Usery is mondta, HWinfo64el sokkal hosszabb idore tudsz grafikont rajzoltatni, akar 100mS felbontassal (elvileg kissebbel is, de az mar tul sok eroforrast eszik), amivel eleg szepen lehet kovetni az ertekek ugralasat, mikor mi merre pattog.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák