Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz micafighter #6214 üzenetére

    Mindenkeppen kell koltenie, ha freesyncet akar, de ezt neki kell eldonteni, hogy akarja vagy csak ha ugy adodik, akkor jo lesz az is mint plusz.

    Felre ne erts, nem lebeszelni akarom, hanem csak azt szeretnem neki megvilagitani, hogy dontson a sajat igenyei es vagyai szerint. Nehogy aztan vissza jojjon es lehordjon minket, mert nem csak bedugom oszt megy, vagy mert tul sokat eszik meg kaza, vagy mert hangos, stb. Csak az a vevo szuper vevo, akirol tobbetn nem hallasz, mert megelegedve hasznalja az altala megvasarolt termeket.

    En peldaul megelegedett vevo vagyok a VEGAmmal, olyannyira, hogy sokadjara lesem a hirdeteseket, hogy veszek megegyet, mert miert ne, hadd fusson azon is a boinc naphosszat, hogy minden boinc projecten atvegyem az elso helyezest a gpu listaban... De en pl szeretek butyolni, kiismerni, amit vettem, szeretek vele pepecselni, aztan, amikor mar ismerem, addigra tudom, mit, s hogy szeret, s nincs vele gondom. De nem mindenki ilyen. Sot, mondanam, hogy vidianak azert van nagyobb sikere, mert az emberek igen nagyresze nem szeret pepecselni, csak a mukodo termeket akarja, azonnal hasznalni.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák