Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz SECTORnooB #2256 üzenetére

    Még egy tapsikolós smiley-t is oda rakhattál volna :)

    (#2257) CPT.Pirk

    Ha magamnak építeném akkor természetesen meghajtanám ahogy csak lehet. A tuningtól nem félek... már legalább ~14 éve.

    Igen, azt olvastam, hogy a 2xxx-es CPU-k szépen be tudják maguknak állítani az órajelüket terhelés közben ahogy a lehetőségek adottak.

    Azért kérdeztem rá a CPU+gyári hűtő kombóra, mert ha a TDP keretet nézem akkor az R5 2600-nál 65W van megadva. A korábbi tapasztalatom szerint az i5 4460-as CPU-nál írt 86W-os TDP-vel elbírt a gyári hűtő több órányi intenzív használat után is órajel csökkenés nélkül.

    Viszont itt az AMD esetén 6 mag + 6 virtuális szál által felvett energiáról és leadott hőről van szó ami már alapból ha csak a nyers számokat nézem több mint a viszonyítási alapjául szolgáló i5.

    Ezért kérdeztem rá itt a CPU topikjában, hogy ezzel kapcsolatban nektek mi a tapasztalatotok, de keveseknek megy az érdembeli hozzászólás olyan kérdésre amit azért tesznek fel itt mert azt gondolja-sejti-(reméli?) az ember hogy itt van tapasztalat-tudás...

    Nézem az adatlapodat, de nem látom mivel hűtöd a te procidat... neked mi van rajta, milyen házban és milyen ház szellőztető ventilátorokat használsz?

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák