Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz MPowerPH #2790 üzenetére

    Nem AMD hibája? Kérlek meséld már el, hogy miért nem?
    Hogy is van az, hogy még az 500-as széria lapokhoz sincs normális BIOS megjelenéskor?
    Miközbe az AMD közölte le, hogy hát szorri de csak 500-as lapka széria lesz támogatva az 5000-res procikhoz. Aztán valami varázslat történt mert pár user beszólás után hirtelen már a 400-as széria is elvileg MAJD tudni fogja.
    Ők se tartották a szavukat, hogy elég lesz AM4 socketen maradnod és ZenX-ig tuti nem kell váltanod. Ehhez képest a 300-as széria egy nagy kérdőjel mert elvileg van beta bios rájuk közbe még is...
    Persze AM4 socket marad csak azt felejtették el mondani, hogy a legújabb AM4-es lapka kell majd mindig, hogy menjen a legújabb Zen. :C Marketing csoportnak hatalmas piros pont amúgy ezzel mert végülis maradt az AM4 socket azt senkise mondhassa hogy nem :DDD

    AMD "vállalta", hogy lesz itt szipiszupi élet nem kell Intel féle évi új alaplap hát akkor támogassa is a lapgyártókat. Mi alapján jelentették ki AMD-ék, hogy majd csak januártól várható beta bios 400-as lapkákra? Ez kicsit olyan szagú, hogy hát hátha addig pár türelmetlen ember csak megveszi ezeket a borzalmas ár/érték arányú 500-as lapokat?
    Szerintem AMD-nek kötelessége lenne, hogy úgy adja ki a procikat, hogy addigra a lapgyártóknak már van stabil bios-a. Baxtassák őket, fizessenek nekik hisz érthető, hogy fáj nekik, hogy lehet nem vesz senki új lapot hisz működnie kéne régebbi lapokba is a procinak.
    500-as lapok se véletlen ilyen drágák, tudják jól, hogy értelmetlenek és akkor ha már még is valaki megveszi azon legyen rendes bevétel.
    Jah persze gen4 ssd oké workstation gépbe van értelme de ennyi.

    *szerk.:
    Amúgy nem védem az MSI-t, ha ingyen adnák se vennék MSI hardvert :DDD

    [ Szerkesztve ]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák