Új hozzászólás Aktív témák

  • setup

    tag

    válasz jokeph #36414 üzenetére

    Az a szerencsém, hogy VR-nál elég magas a felbontás alapból + pixel per display override-ot is használok mellé.
    A magas felbontás meg inkább GPU limites szokott lenni, emiatt nem gondoltam azonnal procicserére is. A 3+3-nál sok jobb VRM van, de anno nem volt szempont a tuning, mert az 580 mellé nagyon erős volt az 1600AF még alapon is. Volt rosszabb lap is a kínálatban amúgy. Itt azért benne van support listában a 95W-os CPU-is, ergo ha egy 65W-os példányt meghúzok és felmegy 80W környékére attól csak nem térdel le azonnal az egyik fet. Tettem rá 3 monitort (3840x1024) az OC azért kéne, hogy megnézzem vele és nélküle mennyire ugrik az FPS, nem a 3,9 és a 4 közötti külöbség a lényeges, hanem az alap és az oc közötti lehetne praktikusan minél nagyobb tesztelni.
    Egyébként, hogy az 5600-tól mekkorát ugrik FullHD-ben az FPS (nyilván nagyot) az egyáltalán nem érdekes számomra. Az lehet, hogy a dupla cache miatt nagyon fog kelleni legalább a 3600 és cserés lesz.
    Az Asrock-ért kardoskodtak alattad, mint brandért. Nekik írom, hogy én 20-25 éve voltam abban a korban, hogy otthon csak prémium alaplap meg tuning és mindenen réz kígyóblokk.
    Akkoriban volt erős a kontraszt, hogy otthon mi van, bent meg azért szerelek állandóan, mert az Asrock lapokat kell kidobálnom tucatjával, amikor éppen nem a kodegány tápot kell kicseréljem mérfurira. Tele volt a puttony. Szóval én már így maradok.
    Annyi nyál a földön nincs, amennyivel én anno az Asrock-ot köpködtem. :DDD
    Ezzel együtt megszámolni sem merem hány évig volt itthon ez az rx580 a gépben és mivel egyszerre vettem a lappal azóta Asrock van itthon a desktop konfigomban. Ide süllyedtem. Védekezésként azt tudom mondani, hogy legalább nem vagyok márkasznob. :D

Új hozzászólás Aktív témák