Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Elvileg megvan a jól működő dual rendszer w95-re, x96 minire, Alfawise-re ( vagy akár a tx3 minire is kis módosítással hogy ne akadjon, mert a gyári sajnos akadozik), de egyszerűen képtelen vagyok jó .zip telepítőt készíteni a droid 7-hez. Több módszerrel próbáltam összeállítani, fel is települ, de egyszerűen a google cuccai ( play, chrome, YT stb) nem működnek megfelelően.
    Kb 2 hete kész a rendszer, de a telepítővel azóta szórakozom, és nem sikerül megoldanom. Feltúrtam a netet de sehol sem találok Nougathoz működő jó leírást, magyar fórumokon pláne, nem igazán tud senki érdemben segíteni, így úgy döntöttem abbahagyom.
    Talán annyit megteszek hogy a működő rendszereket TWRP-vel lementem, és úgy telepíthető lesz ha valakit érdekel. Nincsenek nagy módosítások, nem szeretem a csicsázott és teljesen átírt romokat, mindössze a LE és kodi cserélt normális, nem szétpiszkált tanixos verzióra, nem kívánatos szoftverek eltávolítva, lejátszóhoz illó logók beillesztve. Kivéve a launchert, ott sajnos a Tanix logó látszik, mert a launchert módosításával sem boldogultam sem én sem mások, sokan megpróbáltuk, de valamiért nem működik a dolog úgy. Használhatom a boxok eredeti vagy akár más launcherét is, de a Tanix Alice launchere jobban használhatóbb és gyorsabb szerintem.
    Mindenesetre ha másképpen nem akkor így bármelyik 905W-re van egy jól működő Dual rendszer, valószínűleg több verziós LE-vel ( alap a 8.2.3.1 mert ez a legstabilabb talán, de lesz valószínűleg Leia is választhatóan vgay a 64 bites. Sajnos a beépített LE-k automatikusan nem frissíthetőek sőt nem is szabad megpróbálni a frissítést hagyományos módon)
    Droid alatt hibátlan lesz, nem lesz pixelesedés kodival és mx playerrel sem, az új vlc-vel még a 2 ominózus ide belinkelt videóból is megy az egyik ( a lajháros). Működik a kapcsolható AFR is, bár felesleges hiszen arra ott a LE.
    Amint megint lesz kis időm blogba belinkelem a romok elérhetőségét és megírom. A zip-es telepítő elkészítését viszont egy időre hanyagolom, már túl sok időm elment így is a dologgal :(
    Talán így is ez lesz a legjobban használható elérhető rom S905W-re, persze csak ha másnál is jól működik majd :)

Új hozzászólás Aktív témák