Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Azt hiszem sikerült végre elkészülni a 905W-kre egy még jobb, újabb és gyorsabb rendszerrel. Már lehet resetelni is, megmaradnak a beállítások és valami egyszerű telepítője is lesz remélhetőleg hamarosan.
    Tanix Max alapok, dual rendszer, benne CE-vel. Van menüből kapcsolható AFR, WIFI emulator, root, stb. Telepített SPMC, KODI Leia, MXplayerProDTS, legújabb Youtube 4K, stb ami kell. A filmeket droid alatt az SPMC és MXplayer szépen viszi akadásmentesen.
    Deinterlacing, NR kikapcsolva, stb. ( a Kodi Leia csak azért van fent ha valaki olyan kiegészítőt akar használni ami csak azon megy, pl HBOGo)
    Nem kívánatos appok eltávolítva.
    A launcher már FHD-s, nem a 720p verzió, szép is és gyors, röccenésmentes lett az egész ( a menük és egyéb animációk kikapcsolása reset után is megmarad).
    Még csak a Tanix-os verzió van meg, ezt még feltölthetőve kell tenni, de meglesz a W95-höz, Alfawise -hez, X96 minihez. Érdemes lesz feltenni, nem sok jobb 905W rendszer van jelenleg nála szerintem :)
    Reset után automatikusan magyar nyelv, időzóna visszaáll, az SPMC és KODI is beállítva települ, stb stb.
    Ebben a beépített dual van ami csak kézzel frissíthető de simán feltehető rá a frissíthető CE is dualban pár fájl törlésével.
    A CoreElechez a vfd.conf és a táv települ reset után.
    ( az új Mecool M8s Pro W-n nem fog menni ahogy más sem, és a többi noname boxot sem tudom, az említettekre biztosan jó)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák