Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Imi1981 #79442 üzenetére

    A Mi Box S megkapta az "engedélyt" a hardveres dekódoláshoz, de sokra megyek vele 4K TV-n ha folyamatosan jelen van HDR alatt a poszterizáció, sokkal rosszabb, mint CE alatt 720p-ben nézni. Te még "csak" FHD TV-n nézed, de ha 4K-ra váltasz akkor elsírod magad. Kodi pocsék Mi Boxon, erősen kijön a hardveres dekódolás sz@r alkalmazása. Jó is lehetne de nem az.
    Szóval szerintem ez támogatás kérdése nem a processzoré. - ez egyértelmű
    X96 max plusomon ce alatt egyszerűen csúnya a netflix pedig s905x3 van benne 4gb ram-al ami azért enyhén erősebb mint a mi box s-ben lévő s905x. - ez beállítás kérdése lehet, amikor kipróbáltam akkor nem volt csúnya, teljesen nézhető volt, Mi Box Netflix HDR-hez képest fényévekkel jobb volt. FHD TV-n még jó a lejátszás mert ott nincs BT2020-REC709 váltási anomália. Nagyon jó cucc lehetne a Mi Box S, de nem az, egyet megtartottam a FHD TV-hez, a gyerekek használják, nekik nincs vele gondjuk, a másikat eladtam, vállalhatatlan volt 4K TV-n minőségi lejátszáshoz, sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák