Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz hunaqua #99508 üzenetére

    A Vontar X4-en csak android mellé telepíthető az NE önállóan nem - mert nem támogatott, szándékosan, de miért nem jó USB-ről vagy kártyáról? Hibátlanul fut és ezek az új kártyák vagy pendrive-ok nagyon gyorsak, felesleges belső tárhelyre telepíteni. PCB-t kell venni, ha önálló támogatást szeretne valaki, egy Khadas, Odroid, hibátlan erre a célra, de az nem Vontar kategória. Az igények változtak, minden HDR-t "szeretnénk", legyen licenc, ezek mind olyan igények, amit önállóan a CE nem tud megoldani és egyelőre nincs szándékában jogosultságokat vásárolni, ha lenne, akkor a mostani állapot sem lenne tartható, mivel magas árakon lennének az adott boxok, szóval egyelőre így lesz támogatott néhány box, a belső tárhelyre való telepítés elsődlegesen a PCB-t kiváltsága lesz.
    Itt nem várható a régi boxok felélesztése ahogy az LE-n? - olyan formában nem, és nem az a kernel lesz használatban, mint az LE-nél. Nem kell kidobni pl. az S905X2-t, az új kernel támogatni fog néhány olyan SoC-t, amit az NE alatt nem volt támogatott, de egy s905-t már nem bírna. LE-t meg hagyjuk, akinek jó használja, de az messze van a CE-től, a DV-t sem tudják megoldani. Nagyon kis csapat, a támogatottságot is egyszerűsíteni és "központosítani" kell.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák