Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz banderasz77 #39012 üzenetére

    A felbontast ugy tudod csekkolni, ha megnezel a mediamarktban egy samu galaxy note-ot, pl. Es melle egy nexus 10-et. Levelezeshez, jatekhoz szerintem eleg lehet a kisebb felbontas is, de pdf olvasashoz, esetleg meg netezeshez is jol johet a nagyobb. Jo dolog az, ha a pdf-ben a 2mm magas betukmis tokeletesen olvashatoak. Nekem u30gt2 van, es a legujabb fw-ben tudom allitani a felbontast. Ez alapjan irtam, hogy ezen a ket teruleten lehet inkabb eszrevenni a kulonbseget. Level olvagatas kozben nem annyira. Sebessegben is trmeszetesen van kulonbseg, mint ahogy pc-n sem nindegy, hogy 1280, vagy 1920 felbontasban tolod-e a crysist :-)
    De en probaltam flipperezni, szerintem teljesen rendben van. De volt olyan navi alkalmazas, ami lathatoan szenvedett ezzel a felbontassal, de ugyanez a navi teljesen folyamatos volt a 800Mhz-es, egymagos samu galaxy ace telefonomon. Igaz, annak csak 320x480 a felbontasa.
    Ugyanolyan ez, mint hogy pc-n is azt mondjak, az ati 7750 mar keves a fullhd-hoz. Jateka valagoatja, de nagyon, mert pl. Dirt3-at a 7750 is elviszi eyefinityvel, igaz, nem az ultratotal felbontason.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák