Új hozzászólás Aktív témák

  • Aurig@

    őstag

    válasz Fall-N #137642 üzenetére

    Igen. ...és inkább szopjak/szopjunk a telefonnal, mert a sebtében kiadott op. rendszer nem úgy működik, ahogy kellene. Nem biztos, hogy mindenkinek egyformán működik egy frissítés. Csak azért mert új, és javítottak ezt-azt. Ha javítottak! Mellette elsz@rtak egy rakás másikat. Majd türelmesen várjon az ember legalább egy hónapot, hogy hátha javítják. Szerencsére 8.1 Oreoig, minden frissítésem hibátlanul lezajlott és azóta is hibátlanul működik. De sajnos a 9-es Android nem ilyen, rengeteg negatív tapasztalatot olvastam róla. Ilyennel kísérletezzek, hogy vagy jó lesz vagy nem. Nem fogok romolgatni ha nem jó, hogy visszategyem a régit, gyerekek mellett erre nincs időm. Ha lenne sem kísérleteznék.
    Jobban szeretem, ha tudom mi frissít, mintha "enedjük rá, hadd menjen, biztos jó, ha kiadták". Sokan vannak, akik rögtön rányomnak, nyomjanak, senki nem mondta, hogy nem lehet. Frissítsen mindenki belátása szerint. Van, aki remeg, hogy mikor jön valami új, van, aki nem.
    Egyébként tévedsz, frissítek alkalmazást, és egyáltalán nem kell vadászni a programokat a neten.
    Egyetlen egyszer sem írtam, hogy ne frissítsen senki, és nem érzem magam semmilyen elitnek e végett. Viszont a telefont használni akarom, nem szivatni magam.
    Azt, hogy egy alkalmazás nem a legfrissebb az még nem bűn, és működhet hibátlanul.
    A netet sem szoktam kihúzni, ha már említetted.
    Miért fáj ez ennyi embernek nem értem?
    Kérdezhetném, hogy miért jó hirtelen frissíteni bármit is? Mert új? Komolyan.
    Inkább ne is menjünk bele!
    Úgy is legtöbben azt mondják, mert kell. De ott van az a réteg, akik azt mondják, hogy nem.

    <<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

Új hozzászólás Aktív témák