Új hozzászólás Aktív témák

  • St3ven

    addikt

    válasz BogyóBP #74020 üzenetére

    "Jó de egy igazi androidos okostelefon a mobilnettel válik teljes értékűvé anélkül csak egy félkarú óriás. Megaztán ha nincs mobilnet még mindig ott a wifi amivel bárki bármikor kapcsolodhat akármilyen publikus wifihez legyen az megdonáldsz vagy akármi"

    Ez így igaz. De akkor is azt látom, hogy az emberek nagy része a feltöltőkártyás csomagjához (vagy olyan előfizetéseshez, amelyhez nem jár alapból) nem rendel mobilnetet. Mert az pénzbe kerül. És igen, a Viber-t is csak a munkahelyen, a mekiben, vagy otthon nyomatja. De telepítgetni már nem fog nekiállni. Oké, a fogékonyabbja talán. Aztán ez kimerül abban, hogy feltolja a Candy Crush-t, aztán ennyi.

    "Én nekem inkább az okoz fejtörést hogy némely gyártó mért szarik rá annyira a szoftverezésre hogy a régebbi készülékeit is felzárkóztassa szoftveresen, nem pedig újat gyárt és arra teszi rá csak azt."

    Ez elég egyértelmű, de te is írtad utána rögtön: vegye meg a nép az új készüléket, ha jobbat, stabilabbat, gyorsabbat akar. Aztán persze egyik sem valósul meg, úgyhogy egy év múlva megint jöhet a következő készülék, hátha az már jó lesz. A gyártónak nem érdeke az eladottakkal foglalkoznia, mert azt már megvették.

    [ Szerkesztve ]

    Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

Új hozzászólás Aktív témák