Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz janaman01 #116196 üzenetére

    A Note 2 topicban már kiszenvedtem magam. A B20 nekem nem feltétel, bár Miskolcon csak ez van, viszont 200 MB-nyi nethez semmi szükségem rá.

    Ami a legnagyobb érvágás, az az akkuidő. Papíron egyforma akksikról beszélünk, a hardver között nincs egetverő különbség, de normál használattal is és tesztet futtatva is az üzemidőben van 40%-nyi különbség (3.5 óra vs. 5 óra), amit semmi sem indokol (elhiszem, hogy valakinél megvan az 5 óra a Redmin is, de akkor az S3-on lenne 7), vagy egyszerűen csak akksihibás, mivel akárhogy mértem 2700 mAh megy bele, nem 3000.

    A másik dolog az, hogy minden lassabban indul el a Redmin, pl a semmitérő, de mégis valamire jó Antutu is 20-25 másodperccel hamarabb lefut. A MIUI amúgy szép és jó, de itt jön még egy érdekesség. A Redmin a Real Racing 3 néha belaggolt már a menüben is, maga a játék sem olyan folyamatos rajta, mint az S3-on, ráadásul ezek a különbségek akkor is megvannak, ha a Note 2-ben nincs SD-kártya, tehát minden a belső tárhelyéről fut, az S3-on meg a memóriakártyán vannak a RR3 fájljai.

    Összességében jó teló amúgy a Note 2, de hiába a heti frissítések, nem igazán tudnak mit kezdeni az erős hardverrel.

    Jah, találtam a Note 2-höz CM12.1-et is, azzal valamivel jobb volt, a képernyőidő elérte a 3:45 percet, a játék is valamivel jobban ment, így ha azzal meglett volna az 5 óra körüli kijelző, akkor talán cserélek, de még így is kompromisszumos lett volna.

    A telefonálás közbeni hangminősége viszont jobb a Note 2-nek, ezt aláírom, ha már telefonról beszélünk. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák