Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtjani

    tag

    Sziasztok!
    Kaptam egy telefont a CellPhoneMic-től, stramm kis telo, de nem ez a lényeg, hanem hogy egy szűz telefonnal kipróbálhattam az mtkdroidtools 2.2.1 progit, amit megköszönök hugobungo-nak hogy magyarította és linkelte!
    Ugye egy más programmal rútolt vasat semmibe vesz, de egy gyári állapotut rádugva megtelt élettel, először is felpásszírozta a win7 32-re azt a tetves VCOM drájvert amivel már egy éve szenvedek! A root gombra kattintva elkezdett dolgozni, a jobb ablakban szépen kiírta magyarul hogy mit csinál éppen. Újra indította a telót ideiglenes root-tal, busybox-ot rakott és elkezdett mentést csinálni. Mivel minden kérdésére igennel válaszoltam ezért készített egy mentést a pc-re, a saját program backup mappájába, mellé mégegyszer bezippelve, plusz a teló belső sd-re is egyet. Ezután rútolta, felrakta a superuser-t és a mobilnagybácsit. Újraindít és kész, 10 percig tartott.
    Szerintem minden MTK platformot root-tol és ment. Ha csak nekem volt újdonság, akkor bocsi hogy fárasztottam a kollegákat!

Új hozzászólás Aktív témák