Új hozzászólás Aktív témák

  • pandi106

    újonc

    válasz ggeleven #79819 üzenetére

    Sziasztok!

    Én is nyertem egy Bluboo x2-t,ami már meg is érkezett!Most ismerkedem vele,de az eddigi tapasztalatok alapján nekem nagyon tetszik,meg vagyok elégedve vele.
    Kristály tiszta a kijelzője,nagyon szép fotókat csinál,gyorsan megtalálja a Gps-jelet..8 magos,úgyhogy egész gyors telefon és könnyen,jól használható még nekem is,pedig ez az első okos telefonom-csak most kezdtem el komolyabban nyomkodni-használni a különböző funkciókat.
    Nem utolsó sorban ráadásul jól is néz ki,az én izlésem szerint legalábbis :C Szögletes,egyszerű letisztult forma jellemzi.+meglepően könnyű-ami viszont nem azt jelenti,hogy nem masszív.
    Egyszóval eddig bejövőőős,örülök neki,hogy nyertem egy ilyet és az eddigi tapasztalatok alapján tudom ajánlani a vásárlást is,mert jó áron kapható.
    A leírásokban az akku kapacitását említik negatívumként-nekem feltöltés után 4 napot bírt,igaz nem sokat neteztem vele,viszont 4 napon keresztül szinte folyamatosan nyomkodtam-és nem csak én,hanem olyanok is akik jobban értenek az ilyesmihez. :K
    Ha raktok fel róla kicsit profibb véleményt vagy tesztet,arra feltétlen kíváncsi vagyok!
    Sziasztok!

Új hozzászólás Aktív témák