Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz sgery #11901 üzenetére

    Én maradnék a Tab megoldásnál, vagy miniPC, valamilyen HDMI kompatibilis megjelenítővel. Ha ennél geekebb vagy, akkor lehet valamilyen board, pénztárcától függően az Odroid-W -től, Raspberry -n és a Marsboardon át, az Odroid XU3 -ig. Ezekhez lehet illeszthető kijelzőt is kapni. A teló kijelző megosztást több okból sem javaslom.
    1. Állandó kapcsolatot igényel, ami meríti a telót.
    2. Alap screen mirroring csak a képet adja át, a vezérlést nem. Ahhoz VNC kapcsolat kell, ami lassabb reakcióidejű, hisz kétirányú kapcsolatot igényel. Autóban nagyon kényelmetlen.
    3. Megjelenítő oldalon a wireless képátvitel (az MHL más story) hardveres követelménye kb. egy Tabé.
    Én egy RK3188 -as miniPC -t szoktam az autóban is használni, egy 16collos, Tesco -s, Technika TV -vel. Ez kamionban elfér, de személyautóban nyilván vmi kisebb méretet kell választani. Én a több usb -re és a jó Bluetooth modulra figyelnék oda a választásnál. A stabil kékfog a külső GPS vevő és az OBD vevő miatt praktikus. Az USB pedig azért, mert én érintőképernyő helyett, egy trackballos egeret használnék, esetleg fixen a könyöklőbe, vagy az ülések közti boxba beépítve. Sztem sokkal kevésbé figyelemelterelő, mint az odanyúlkálás. Nem is szólva arról, hogy a kéz így stabilan marad, csak az ujjak mozognak. Nem kell a "célzással" bajlódni. Aztán persze igény szerint lehet bővíteni a rendszert pl. belső hálózattal, 5.1 hangrendszerrel, külön megjelenítővel HUD módhoz, stb. Az ilyenhez a miniPC, vagy a board előnyösebb, mint egy Tab, mivel a kernel többféle perifériát támogat.

Új hozzászólás Aktív témák