Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz #79335424 #20745 üzenetére

    Most szívatsz? :DDD
    Eddig hányszor írtam le, hogy a jelenlegi és múltbéli storage rendszer úgy szar ahogy van? :U Még mindig a 1.5 faszságait fogja a hátán cipelni a 6.0 is, hogy visszafelé kompatibilis legyen.
    "Google ezt a mentés ügyet nem "szabványosította"."
    De teljesen szabványos, a data-ban található mappában tárolhatja az alkalmazás a menteskét, ez a mappa a belső tárhelyen és az SD-n is rendelkezésre áll fix-en. A mentést magát könyörgök lehetetlen szabványosítani, mert ahány alkalmazás annyi lehetőség. Sőt ott van a Play Games külön játék mentésre szabvány API-val pont erre.(és ez mellesleg felhőbe menti) Sőt most már az AutoBackup-nak is ott lesz a mappája M-től kezdve. Szóval több tök szabványos lehetőség is van.
    Gyakorlatilag azt írtad le, hogy legyen olyan mint a KitKat ahol az SD-re csak a saját mappájába írhat az alkalmazás, és ugye ezen pont te nem kicsit vagy felháborodva. Akkor most hogy is van ez?

    Továbbra is a probléma az, hogy a fejlesztők azt csinálnak amit akarnak. Ha van joguk írni bárhova, akkor bárhova írni is fognak, és pontosan ezt teszik szabványtalan mentésekkel. Ha mindenki az external storage Data mappa alkalmazás mappáját használná erre, ahogy a Developper guide-ban le van írva, semmi gond nem lenne a backup alkalmazásokkal és Helium mindenre elég lenne, sose kéne TB. Ha jogot adsz máshova írni, mindig lesz aki random helyre ír, mert neki az a jó. És akkor jöhet az SDMaid, hogy takarítsa azt az istentelen szemetet amit maguk után hagynak totál értelmetlenül...
    Ebben nincs középút! Vagy full korlátozás, vagy teljes szabadság. Tudtommal te az utóbbi híve vagy, de akkor viseld a következményeit.

    Ha változik ROM cserekor az Android ID akkor nemes egyszerűséggel a ROM készítője elbaszta. Régen nagyon sokat ROM-moltam és az ID csak akkor változott (tehát új eszköz a Play-ben), ha elrontott valamit a fejlesztő, lényegében a build.prop-ban kavart valamit, ami a de. Ezért nehogy már a Google legyen a felelős. :F Igazából Nexuson még váltogatok, de ID-m 1x-se változott, fizetős appal 1x se volt gondom, pedig ez is már jóval kívül esik a normál használaton.

    "nincsenek arra felkészítve, hogy ezután, egy 3rd. party alkalmazás megváltoztasson ilyen alapvető azonosítókat"
    Miért is legyen rá felkészítve?

    #20747 Mr Dini: Nem, ő csak a játék mentést szeretné semmi mást, ha végigolvasod az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák