Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Chebbie #22866 üzenetére

    Szia,

    Szerintem nem ez a megoldás. Kétségtelenül vhogyan meg lehetne oldani, h a playen keresztül se lehessen törölni az appot, de attól még lehet törölni aromával, ahogyan Somatom is írta. Ha van aroma(vagy insecured adb) még a jelszót sem kell tudnom, ahhoz, h akár applocker mellett is törölhessem az adott appot is.

    A custom recovery feltétele, pedig nem egy nagy ördöngősség, szerintem bárki, aki utánajár a neten, meg tudja oldani...

    De akkor is ezt nem így kéne megoldani. Először is le kéne ülni anyával/apával beszélgetni, h ez a játék (pl plants vs zombies) ugyan zombikkal játszódik, de nem arról szól h ki tépi le hamarabb a másik fejét. Attól függetlenül a plants vs zombiest pl felnőttként én is tökéletlennek tartom, de meg tudom érteni, h a gyereknek tetszik.

    Nálam a gyerek infó órán a haveroktól összeszedte az agar.io nevű krónikus betegséget, nem bírt róla leszállni és amikor már a tanulás rovására ment a golyókergetés végleg letiltottam a routerben a játékot. Utána levágott egy kisebb dührohamot, aztán pár nap múlva megbeszéltük a történteket, aztán minden ok. Azóta is játszik azzal a vacakkal, de legalább tudja a korlátokat.

    Tehát mindenképp érdemes a szülőt megkörnyékezni, mielőtt komoly crackbe kezdnétek! ;)

    @Everybody

    Nemánhogy visszavonulok egy időre radius szervert építeni és akkor jön egy troll a topikba. Már hiányzott nyuszi, illetve feri. ;]

    @Somatom

    Én is benne lennék a játékban! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák