Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Érdeklődöm, hogy a recovery módból indított wipe data / factory reset illetve a beállításokon keresztül kezdeményezett gyári visszaállítás szoftveres szinten ugyanazt csinálja-e?

    Van egy DPS Dream 7 tablet (szerintem a gyári Jelly Bean 4.2 van rajta), ami állandóan belassul / lefagy. A tablet nincs nálam, távsegítség formájában kellene megoldani a problémát. A beállításokból megcsinálták a visszaállítást, pár napig használható sebességű a rendszer, majd ismét belassul. Tudom, hogy nem egy csúcs gép, de az illető elmondása szerint - nem túl meglepő módon - használhatatlan így.

    Én szoftveres galibára tippelek, illetve azt is el tudom képzelni, hogy feltesznek rá valamit, ami belassítja, vagy befagyasztja, de első körben azt szeretném tudni, hogy a kétféle visszaállítás ugyanazt teszi-e, vagy inkább a recovery-s visszaállítással kellene próbálkozni?

    Köszi a segítséget előre is! :R

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák