Új hozzászólás Aktív témák

  • pojzon

    tag

    Sziasztok!

    Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, a következő problémám adódott. Van egy Motorola Moto Turbo készülékem (XT1225) és amióta a marshmallow megérkezett a telóra a bluetoothon történő streamelés elindítással néha probléma adódik.

    Ez annyit jelent, hogy hiába van kint képernyőn egy widget a lejátszónak, amikor csatlakozok az autó kihangosítójához, vagy bármilyen BT zenedobozhoz, nem hajlandó elindulni a zene, amikor a play parancs elküldésre kerül. Csak akkor indul, amikor magam indítom el a telóról. Utána egy darabig teszi a dolgát, tehát ha visszacsatlakozok pl az autóra és átváltok a megfelelő kimenetre szépen indítja a zenét, majd ha úgy tartja kedve, akkor megint manuálisan kell indítani.

    Ez azóta van így, amióta marshmallow van a masinán, előtte a lollipoppal csak akkor kellet kézzel indítani, ha mondjuk újra indítottam a telefont és a widgetben nem volt betöltve a zene még, de azt elég volt egyszer egy play/stop kombóval előszedni és addig bármikor bármilyen eszközzel csatlakoztam és adtam a play parancsot, szépen indította is a lejátszást.

    Próbáltam különböző automatizáló appokkal csinálni, hogy nyissa meg magát a lejátszót, de ott is ugyan ilyen hol megy, hol nem megy módon működött, illetve kivettem az akku optimalizációt is a lejátszóról, hátha az okozza a problémát.

    A szóban forgó lejátszó Jetaudió ha esetleg ez is érdekes a probléma feltárásában. :)

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák