Új hozzászólás Aktív témák

  • _ocsisajt

    őstag

    Sziasztok!

    Adott egy SCL-L01, ami elvileg egy Y6-os Huawei. A telefon nem az enyém, egy ismerősömé.

    Azt produkálja, hogy boot loopba kerül ha bekapcsolod. Odáig eljutottam, hogy a recovery mode nem jön be (volume up-power gomb, elenged power logonál), nagy feketeség a logó után. Fastboot (hangerő lenyomva tart, usb kábel csatlakoztatom) viszont bejön.
    Hisuite nem látja. Phone locked és FRP locked-ot ír.

    ADB és usb drivert telepítettem, de ott elakadtam, hogy adb devicesnél nem talál eszközt. adb shellnél is: error: no devices/emulators found

    Feltételezem a windows eszközkezelőben az ADB interface error code 10 miatt vagyon a dolog. :DDD (Lehet rossz forrásból töltöttem le? Mondhattok jót is)

    Ne üssetek, nem vagyok büfé ezen a területen, ezért is kérném a segítségeteket, hogy vissza tudjam hozni a telefont a halálbú. :)

    Köszönöm szépen a tippeket előre is! :B :R
    ps: Ha egyáltalán eljutok addig, hogy kommunikál majd ADB-vel, akkor utána mit érdemes tenni a továbbiakban. Adja az ég eljutni addig, hogy firmware-t tölteni rá, akkor azt is honnan? Független teló lett, Telekomos volt. (Írok S/N-t, meg IMEI-t is, ha kell) Bár lehet eljutok recovery-ig és tudok hard resetelni, akkor menni fog, az lenne a tuti. :)

    [ Szerkesztve ]

    tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

Új hozzászólás Aktív témák