Új hozzászólás Aktív témák

  • FNZ

    őstag

    Sziasztok!

    Van egy Poco telefonom, amit 3 éve vettem EU-s ROM-mal. Lecseréltem anno az ugyanolyan verziójú gyári CN-es verzióra, hogy ne korlátozzon az EU-s pár dologban.
    Anno sikeresen telepítettem a Mc'Donald appot, de beregisztrálni már nem tudtam a felhasználói fiókot, ezért másik telefonon regisztráltam be, majd bejelentkeztem a felhasználói névvel és jelszóval a saját telefonomon.
    Pár napja volt egy kis probléma az app-al frissítés után így töröltem, és vissza akartam telepíteni az előző verziót, de azóta sehogy sem tudom visszatelepíteni semelyik verziót.
    Azt írja, hogy a biztonsági ellenőrzésen nem ment át a készülékem ellenőrizzem, hogy a Google által elfogadott operációs rendszert használom e és nem root-olt e. ROOT-ot nem raktam fel anno!
    Az az érdekes az egészben, hogy csak ez a nyamvadt mc'donald alkalmazás problémázik és semmi más nem (OTP, Raiffeisen, stb).
    Ha régi verziót töltök le (APK MIRROR), akkor kiírja, hogy ellenőrizzem az újabb verziót és töltsem le. Ha visszaírtam a telefon rendszer dátumát, akkor is újabb verziót akar letöltetni és nem enged tovább :W

    Van e arra mód, hogy valahogy mégis fel lehessen rakni az app-ot?
    A bootloader még nyitva van, lehet ez a baja?

Új hozzászólás Aktív témák