Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz dnelb #37777 üzenetére

    Most tényleg kezdjük elölről...? :D

    Nem személyeskedtem, nem ócsároltalak, azt nem így szoktam. Alapjábavéve a legtöbb irományoddal egyetértek, de most nagyon nem látod jól a dolgokat.

    -Irigylem azokat az embereket, akik látjàk a HD-nál nagyobb felbontású kijelzőnél a különbséget (baromi jó a szemem de nekem nem megy)

    -melyik közép kat. telefonnak jobb a kamerája, ha már annyira oda sorolod? Egy S7e-nél pl. nem rosszabb. Sőt. Az meg eléggé flaship.

    -melyik akàr felsős tud felmutatni a 7-esekben rejlő procinál erősebbet (vagy grafikus gyorsítónál)? A Plusnak pl. 3 giga ramja van, de én még ezt sem láttam soha újratölteni.

    -nem mentesíti az Applet, mègis állandóan az i7 tesók lehúzásánál téma. Lehetne a tőbbiekkel is példálozni, a többieknél ugyanúgy hátránynak kéne lennie (plusz ennek a hiánya nem tesz valamit középkategóriássá).

    Komolyan a kávától szar lesz egy telefon? Ne vicceljünk már... Sokaknak (pl. nekem is) így tetszik.
    A ram untig elég bele. Az, hogy az Androidnak nem elég csillió giga sem, nem az i7 hibája. Ez tökéletesen folyamatos, nem tölt újra semmit (less meg róla néhány videót).

    Ezen mindig kacagnom kell, hogy hardverileg sehol nincs. Az összehasonlító videókat nem említem, a más rendszer miatt felesleges. De mutathatnál mondjuk egyetlen játékot, ami akár egy 6s-en is képes megaladni. Nem fogsz tudni.
    Az egyetlen amivel egyetértek, az akksi. Az tényleg elég gyér (bár ennél is nyilván vannak sokkal rosszabbak).

    Tekintsd az iOS-t az egyetlen előnynek, szíved joga. Már ez egymagában elég erős fegyvertény minden előnyével és hátrányával is, amivel viszont akarva se lehet vitàzni.

    Fejezzük be, farkàt harapó kîgyó. Sose fogjuk tudni egymást meggyőzni.

    [ Szerkesztve ]

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák