Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz no more #8024 üzenetére

    Bill. téma:
    Ha szerinted jó a swift szótára, akkor próbáld leírni a következő szavakat úgy, hogy magától oldja meg a ragokat és az ékezeteket:
    - megfékezhetetlen, megírja, madárraj (jó, ezt mondjuk a swype sem tudja), processzorba, reszelővel, beilleszti, helyreállítja, lefékezett, ráteszi, zajszint, ventilátorokkal, memóriakezelés(e - vel már swype sem tudja, de ez csak egy betű, könnyen tanítható), ráugrik, leugrik, felugrik, hőveszteség, túlmelegedés. Persze ezek között lehet olyan, amit már megtanítottál neki, de a nagy többséggel nem hiszem hogy talákozott - és ezt a listát még napestig lehetne írni.
    Akárhogy ferdíted a swypenak van a jobb szótára és az nem releváns, hogy 3 éve használod. Ha valaki letölti és látja, hogy ez hülye a magyarhoz, az nem fogja tovább használni. Erre csak a playes értékelésem tudom felhozni: "Nem ismer toldalékokat, ragozott szavakat. Nem ajánlom azoknak, akik tényleg írni akarnak androidon. Chatelni még elmenne, de egy komolyabb szöveg begépelése lassú, lépten nyomon tanítani kell. Én nem vagyok az apja, használni akarom." :) Ezt az értékelés még másfél éve írtam és azóta sem változott semmit. Noteon már több mint egy fél éve használom, de még a mai napig vannak olyan szavak, amiket be kell pötyögjek, mert nem ismeri szótárból. Ehhez az is hozzájöhet, hogy nálam nem tud miből tanulni: Facebookom nincs, gmailben főként angol szöveg van (elvétve egy-két magyar mail), nem is tudom így hírtelen, hogy miből tud még tanulni.

    A Smooth-sághoz meg annyit, hogy nekem az ezer éves galaxy mini 2-n akadás nélkül megy a swift, míg a swype laggol, hol várni kell rá hogy feljöjjön, de még a bevitel is lassú, note-nál és tabnál is gyakran befagy vagy kinlódik a feljövetellel. A swift a swypehoz mérten smooth, néha az is rosszalkodik, de nem annyit mint a másik. Ezek 2.2-4.4-ig értendők, felette nincs velük tapasztalatom. A kiosztás meg megszokható, az a legkisebb probléma a virtuális billentyűknél.

    Szerk: Jah, meg a swypeban az is rossz tud lenni, ha pötyögsz rajta, akkor egy-egy lagg folyamán simán swypeolásnak nézni a pötyi-pötyit és beír valami hülyeséget... kár, hogy nem lehet kikapcsolni a a swype funkciót benne. Nekem nagyobb kijelzőn nem kényelmes, úgy érzem magam tőle mint Harry Potter a varázspálcájával (ujj vagy pen).

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák