Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz krisi123 #24236 üzenetére

    szia, nem akarom mas eletet megtervezni, de en a helyedben megfogadnam azon tanacsokat, amik szerint otthonrol, angol auto/gepiparban keresnek poziciokat. A te kepzettsegeddel, tapasztalatoddal gyk, pazarlas lenne mosogatni menni, mondvan, ha mar ott vagy, onnet egyszerubb.

    nezegess monster.co.uk-t, hasonlo oldalat, keress ra a profilba vago top agency-kre es fejleszd az angolod ezerrel, hogy minel jobb szinted legyenk. Referenciakat meg szepen, finoman beszerezni az otthoni munkahelyekrol, angolul term.

    Az szo mi szo, nagy segitseg,hogy novernel tudnatok kezdetben lakni, de hosszu tavon hidd el, nem biztos, hoyg a legjobb.

    Mi amikor lassan 9 eve kijottunk irorszagba, beszeltunk egy otthoni ismerossel ,anyumnak volt alt. iskolaban tanitvanya, kozben kijott 2004-ben, aztan ferj,gyerek, sajat fejvadasz ugynokseg itt...aki azt tanacsolta mindkettonknek, hogy az elsodleges cel mindig az legyen, hogy a szakmadban helyezkedj el. a mosogatas, ill hasonlo kepzettseget nagyon nem igenylo allasokra azt mondta, plan C legyen, mert a plan B az legyen,hogy max elmegy az ember call centerbe

    udv es sok sikert

    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák