Új hozzászólás Aktív témák

  • vbbb

    őstag

    válasz tildy #30005 üzenetére

    Nemhiába, két perc alatt lehet hamisítani egy e-mail-t a név átírásával az eredményen, akár telefonon. Tudok aki ilyennel ment haza még az elején Lengyelországba.

    Kis info a hazaútról kocsival ahogy mi csináltuk:

    Magyarországon tankolás határ előtt és át Ausztrián (még nem volt a listán, de már igen) Németország közepéig megállás nélkül. Itt megszálltunk és tankolás megint mielőtt átléptünk a belgákhoz. Ezután meg szépen le Franciaországba Calais-ig. Van aki erősködik, hogy komppal is lehet menni és nem kell karantén, pedig de.
    Fent van a szolgáltató honlapján és a GOV-on is. Trükközni lehet, de nem érdemes. Van akinek a head office derítette ki mivel jött igazából, és hazaküldték két hétre...a francia határőrt megint nem érdekelte ki honnan jött, semmi papírozás. Az angol kollegája csak annyit kérdezett, hogy van-e útinapló, de semmi barcode scannel-és akármi.
    Ja még annyi, hogy az útinaplót érdemes korán elkezdeni kitölteni mert picit hosszadalmas és részletesen kell. Plusz nekünk nem engedte a jegyet megvenni az Eurotunnel oldalán, a fizetésnél mindig ':(' -it dobott. Szerencsére eszünkbe jutott a www.directferries.com ahol ők is fent vannak, ugyan annyiért sikerült is szervízdíjjal együtt.(190GBP ouch...)

Új hozzászólás Aktív témák