Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz emvy #36859 üzenetére

    Értem. Egyébként bennem is ilyesmi kép alakult ki, amióta jobban mögé néztem milyen az élet ott.

    Még Írország jöhetne szóba, mert a nyelvekkel tényleg hadilábon állunk, de főleg a feleségem. Annak fogok örülni, ha összeszedi az angolját, nemhogy még egy másik nyelvet nulláról megtanulni. Az utóbbi magamra is vonatkozik. Nekem egyébként Kanada ugrott be először és csak aztán Anglia. De ennyire messzire költözni Európától?! Anyukám biztos összetörne :(. Ő az egyetlen az egész családból, aki valóban jelen van az unokái életében. Pedig nagyszülőből van dögivel a mozaik család lévén, de ez már más téma.

    Nem szeretjük a frontokat és a 10-20 fok maximálisan elég lenne. A napsütés hiány sem lenne gond, csak ne legyen front :DDD .

    A félreértések elkerülése végett számomra nem minden a pénz. Az első hszemben, azért fejtettem ki ezt a részt jobban, mert őszintén megdöbbentett az, hogy ott minden szó szerint k...a drága. És az első néhány elnagyolt költségszámítás után nem jött ki a matek, hogy hogyan él meg az átlag angol?

    Nem vagyok top-end programozó :) . A prémiumokkal meg minden egyébbel együtt keresem meg annak kb a felét. De az is lehet, hogy kis hitű vagyok :DDD .

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák