Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz legiaap #6127 üzenetére

    igen, van feltetele. kb, UK lakcim, egy proof, hogy te ott vagy bejelentve (pl. kozuzemi szamla, ami adott esetben a landlordod es/vagy lakotarsad nevere jon, de ezt talan a toluk kert lakcimigazolassal at lehet hidalni), meg sztem UK bankszamla, mivel eloszeretettel akarjak az angolszaszok (irek legalabbis) direct debittel levenni a havi szamladat.

    Tovabba siman el tudom kepzelni, hogy kernek depositot is. Nekem, igaz nem UK, hanem IRL, a majd' 2 eve a sajat nevemen levo pre-paid simrol, mikor upgradeltem pay monthly-ra (HTC Legend lett) siman elkertek 50-60 helyi penzegysegnyi depozitot +ba, amit kb a 3-4-ik honaptol irtak jova tobb reszletben.

    Mindezeket figyelembe veve eleg cinkesnek latom, hogy te elsore pay montly legyel, ha meg igen, akkor siman elkepzelheto, hogy nagysagrendekkel nagyobb koltsegvonzata lesz, mintha prepaid lennel.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák