Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz vizirider #9002 üzenetére

    Mi az amiben gyakorlatod van mondjuk az elmúlt 5-8 év viszonylatában?
    Esetleg menj el itthon akár fillérekért is egy rendes szakács mellé, hogy újra rutint szerezz, és akkor már nem mint mosogató kell kezdened.
    Egyébként - lehet én gondolom rosszul - nem is biztos, hogy ha mosogató voltál, akkor utána máshol szakácsként alkalmaznak, hiszen gondolhatja a munkáltató, hogy ha jó/gyakorlott szakács vagy az előző helyen is annak alkalmaztak volna, nem mosogatónak :U

    shadeofme: OK, értem, bár aki hazajár rendszeresen annak kisebb műszaki cuccnál érdekes lehet az itthoni ár, néha itt is vannak akciók, ahogy gondolom az általad linkelt oldalakon is, és talán nem azonos időpontra időzítve :U Azt a kindle-t nézegettem, de ha jól olvastam, netezni, zenét hallgatni, csak korlátozottan alkalmas, csak olvasóként pedig nekem nem érné meg, mert kevés időm van mostanság.
    A linkelt oldalakat azért köszönöm:R
    Leginkább olyasmire gondoltam mint a tavalyi pre-paides mobil akció az Orange-nél, azokat viszont gondolom ti látjátok/figyelitek, és bizonyos készülékek nálunk nem is kaphatóak. (pl. a tavalyi San Francisco AMOLED kijelzővel)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák