Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Crystalheart #12555 üzenetére

    "Amúgy igen, ez szokott lenni a reakció, a férfiak hülyének néznek miatta, nem bírják fölfogni"

    Ne felfogni nem bírom, hanem elhinni. Az más. :))

    "a nők pedig elég nagy arányban helyeslik"

    Akkor miért nem próbálnak veled együttélni? De komolyan. Vagy még előtte be kell hozniuk Szophoklészt (ezt nem lehetett kihagyni ;] :DDD)?

    A nőkben is van egyfajta késztetés. Némileg máshogy működik, mint a férfiakban, de OTT VAN. Amelyikük nem ezt mondja, az a) hazudik; b) frigid ; c) szociopata ;] ; d) egyéb bajai vannak.

    Nem csak a szexuális eredetű dolgokra gondolok, hanem az ölelésre, gügyögésre, a SZERETET kifejezésének egyéb, igen változatos módjaira. Persze ha időnként obszcén orgia lesz belőle, az csak plusz pont. ;] :DD

    Letagadni egy alapvető biológiai szükségletet szerintem a legnagyobb baromság, nem a mentális kiemelkedés jele. Az ilyen elfojtásos dolgokból lesznek később az öncsonkítók meg sorozatgyilkosok. Vagy a teljesen aszexuálisak. Not a bright future.

    A pénztelenségből a kiút a munka. Vagy a lottó. Vagy a rablás.

    Az, hogy pénzbe kerül, tényleg csak egy rossz kifogás. Egy értelmes jányt nem az fog érdekelni, s mivel emancipáció van, ha mentek néha valahová, lehet felváltva fizetni.
    Akadályoz? Nonszensz. Egy őszinte kapcsolat nem erről szól. Ezt te is tudnád, ha lett volna már részed ilyenben.

    A legfontosabb dolog a világon szeretetet adni és kapni; ennek vajmi kevés köze van az anyagiakhoz, státushoz, korhoz, nemhez, bármiegyébhez. Egyszer talán rájössz - de az is lehet, hogy soha.

    Sorry, elég sokat diskuráltunk már itt a topikban, és én változatlanul azt gondolom, hogy ez a fajta hitvallásod nem igazán őszinte. Kicsit mesterkélt, kicsit erőltetett - és csalódás, beletörődés, meg reményvesztettség lengi körbe; egy kis félszeg önvígasztalgatás szűrőjén keresztül. Egyszerűen ez jön át.

    "Engem speciel nem hoz ilyen szinten lázba egy egyszerű szép (vagy akár gyönyörű) női test."

    Engem is csak a pöttöm deszkatündérkék. <333 De ők naggyon. :D

    ON topik: Macademi Wasshoi <3

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák