Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Synthwave #12578 üzenetére

    A megszerzett pénzzel és befolyással politikai pályát célzok majd meg. Nem akarok direkt és rögtön politikusnak menni, mert sokkal jobb reklám, ha eredetileg egy ismert (akár nemzetközileg ismert) művész az ember. Egy darab filmmel valóban nem váltom meg az országot.

    Azt nem mondtam, hogy kisebb vagy eltérő tehetségű emberekkel ne tudnék nagyon jól elbeszélgetni. (Persze vannak, akikkel az eredendő szarkazmusuk miatt lehetetlen.) Nemrég épp felénk kocogott egy volt osztálytársam, talán az egyik legjobb barátom, aki kezdő könyvelő, és séta közben legalább három órát elbeszélgettünk. De csodálni és a messzemenőkig tisztelni csak az őstehetséget, a zsenit, az eredendően szépet és szép lelket tudom. Kevés emberben van meg ez mind egyszerre, és kicsi az esély, hogy egy ilyen múzsa pont egy magamfajta félőrülttel képzelné el az életét.

    Látom, nem sikerült félretenned az emberutálatodat. :) Engem nem érdekel, ki mennyire gondolja önmegvalósítási kényszernek, a kötelességemnek tartom a szeretteim segítését. A helyzet ezt várja el. És szeretem ezt az országot.

    Nem tudok mindenre válaszolni, közben mást is csinálok, meg aztán vannak mások számára kényes témák.

Új hozzászólás Aktív témák