Új hozzászólás Aktív témák

  • L3zl13

    nagyúr

    Újabb sorozatok amelyekkel találkoztam.

    Shuffle: romantikus sorozat drámai és vígjáték elemekkel. Némi ecchi. (Bugyivillantások és egy kevéske fan service.)
    Nem sok újdonságot mutat fel sem a történet, sem a karakterek terén, elég aranyos (a lányok, és a történet is), tehát elég jól szórakoztam közben.
    A vége felé ugyan volt egy rész, ahol a fejemet vertem a falba a főszereplő idiótasága miatt, de aztán szerencsére túllépett rajta.
    Alapsztori: Évekkel ezelőtt kinyílt a kapu az istenek ill. démonok világa valamint a Föld között. Így a történet kezdetekor istenek, démonok (emberek hegyes fülekkel, és mágikus hatalommal) élnek az emberek között. A főszereplő srác (Rin) sulijába egyszer csak beállít két új diák. Az egyikük az istenek hercegnője, a másik a démonoké. Mindketten bejelentik, hogy feleségül szeretnének menni Rin-hez. Amelyiküket válassza annak a világnak az uralkodója lehet. :DDD

    GadGuard: Már korábban írtam róla, hogy mechás sorozat. De teljesen más lett mint vártam. Egyátalán nem NGE klón. A zene a rajz és az egész világ meglehetősen hangulatos. Olyan 50-es évek hangulatát idézi, de itt ott jelen van mindenféle futurisztikus eszköz.
    Alapsztori: A fent említett furcsa, posztapokaliptikus világban a főszereplő srác futárként dolgozik. Egyik alkalommal egy furcsa követ kellene szállítania, melyet mindenki Gadnak nevez, azonban ellopják. Véletlen folytán a srác újra megszerzi a követ, mire az átalakul egy nagyméretű robottá. Később mások is előkerülnek hasonló robotokkal, melyeknek neve Techode, továbbá mindenféle szörnyek is előkerülnek, amelyek szintén Gad-okból fejlődtek ki.

    Sorceror Stabber Orphen: Klasszikus fantasy. Sárkányokkal, mágiával meg mindennel ami kell. Kicsit emlékeztetett a Bastardra, de azért nem olyan poén. Nekem azért bejön.
    Alapsztori: Orphen, egy nagyhatalmú mágus. Egy vidéki városkában tanítgatja a kocsmáros fiát mágiára, de valójában arra vár, hogy felbukkanjon Bloody August, egy hatalmas szörnyeteg, ami azonban valaha, átalakulása előtt Orphen közeli barátja Azalea volt. Mikor a szörnyeteg felbukkan, Orphen megpróbálja megfékezni, de nem sikerül. Tanítványával, valamint egy helyi, elkényeztetett lánnyal útra kelnek, hogy megtörjék a varázst Azaleán.

    Aki hülye, haljon meg!

Új hozzászólás Aktív témák