Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    Martian successor NADESICO

    nagyon :DDD mecha-spaceship anime

    Az emberiség megkezdte a naprendszer kolonizálását, a Mars átalakítása folyamatban van, minden szép és jó, az emberiség virágzik.

    És akkor jöttek az idegenek...
    A történet a marson kezdődik, az invázió kellős közepén. A védelmi flottánkat úgy verték szét, hogy még csak eltalálni sem tudtuk őket. Meteoritot dobtak Mars Cityre, amiben egy térkapu volt. Mars City-t elfoglalták az idegenek robot bogarai, és mindenkit likvidáltak. Itt ismerjük meg a főhőst, aki pilóta, de a felszín alatt rekedt az invázió miatt. A pilóták nanitokat kapnak a testükbe, amik segítségével képesek a gépek irányítására, mintegy gondolatvezérléssel. Hősünknek van egy kristály a nyakába, amit a szülei teste mellett talált, amikor gyanús körülmények között meghaltak még kiskorában. Mikor már őt is likvidálnák a bogarak, a kristály felfénylik, és hősünk a földön találja magát. Miután a hatóság kiengedte, a harcoktól megcsömörlötten szakácsnak áll egy sütödében...

    A szénánk rosszul áll. A Földet stabilan tartjuk egyenlőre. Sikerült pályáratennünk egy erős nukleáris műholdgyűrűt, ami erőteret generál, amit nehezen törnek át a dögök. De beszorultunk. Nincs hova mennünk, a hadsereg képtelen átvenni a kezdeményezést.

    Itt unja meg a hadsereg tökörészését a NERGAL Nehézipari Konszern. Saját pénzén űrhajót épít, és teletömi mindazzokkal a prototipus szupercuccokkal, amit a hadsereg a költségek miatt visszadobott, és sosem került sorozatgyártásra. Legénység is kéne, de a hadsereg az összes normális embert lenyúlta aki csak szakértő. Maradtak a mániákus, idegbeteg, debil, meg hasonlók miatt szolgálatra alkalmatlannak nyílvánított elemek, és ezek között igazi gyöngyszemek is akadnak, mint pl a robotika szakértő, aki egy elégedetlen ügyfél miatt úgy ugrott fejest az akcióba, hogy azt se tudta miről van szó, de inkább bármit mint a megrendelővel való szembenézést.

    Visszakanyarodunk hősünkhöz. Pont kirúgják... Biciklijén hazafelé kerekezve fellöki őt egy autó. A lánynak valahonnan ismerős a srác, de hősünk nem törődik vele. Aztán eszébe jut, hogy honnan, és feltétlenül beszélni akar vele, hátha tud valamit a szülei halálával kapcsolatban. Utánairamodik, majd a NERGAL kivallatja, hogy mi a francért tört be a területükre végül a döntés: -Háááát...úgysincs elég szakácsunk...arra van a fedélzet!

    Amikor a NADESICO felszáll, a hadsereg őrjöng, hogy mit képzelnek a civilek a háborút csak a hadseregnek van joga megnyerni, de a kapitányt ez nem érdekli. Mivel nem nyitják ki az erőteret, simán keresztültörnek rajta, ami miatt nem egy műhold ég le..., majd megkezdődik a küldetés.

    A fedélzeten békésen telnek a napok, a legénység szabadidejében a Geghigengar3 űbergagyi mecha animét nézi, meg ilyenek, hősünket pedig befogják pilótának.
    A legénység 70% nők adják :D ebből még lesznek bonyodalmak :DDD

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák