Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    Sword Art Online

    Az első résznél beharapott a henger, az epizód vége iszonyatosan jó volt, alig vártam a folytatást. Az első részek között elég nagy ugrások voltak az időben, azt hiszem ez elkerülhetetlen mivel nem Naruto-féle véget nem érő történetről van szó. Szépen kezdett kibontakozni a cselekmény, viszont az a pár külön szállal foglalkozó rész felesleges volt. Egyszerűen rühellem hogy lassan mindenhova bele kell kényszeríteni a hárem jelleget, teljesen felesleges volt ugyanis az érintett karaktereknek semmilyen szerep nem jutott a későbbiekben.
    Ezt leszámítva az egész Aincard arc nagyon tetszett, végig képes volt az emberben egyfajta feszültséget fenntartani, aminek remek csúcspontja volt Skull reaper. Az utána következő csattanóra pedig bevallom egyáltalán nem voltam felkészülve. A csatákat jól megrajzolták, nem vitték túlzásba és a romantikus szál is kellően nagy hangsúlyt kapott.
    Itt akár be is fejezhették volna, de helyette jött az Alfheim arc. Dehát ki nem örül ha a megszeretett karaktei mindennapjait tovább élheti át. Természetesen itt is kötelező volt berakni egy újabb háremet, mert az véletlen sem maradhat ki. Az Alfheim világa jobban tetszett, volna ha jobban kidolgozzák. Ez az arc már közel sem volt olyan hangsúlyos, elsősorban mert már nem volt kockázat. Mellékszereplők itt sajnos még kisebb hangsúlyt kaptak, ráadásul a negatív főhősnek semmilyen súlya nem volt, ellenben Kayabával aki a kevés szerepe ellenére nagyon erős karakter lett.
    Összességében nagyon tetszett az anime, a szereplők szerethetőek voltak, grafika szép, zene jól eltalált. A romantikus szálat is szépen megcsinálták. De talán az Aincard alapötlet, ami számomra mégis különlegessé teszi.
    Viszont a hárem jelleg, és a gyenge második arc miatt nem tudom a top10-be tenni.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák