Új hozzászólás Aktív témák

  • Máté94

    addikt

    válasz Nova96 #17630 üzenetére

    Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT 2 rész alapján
    A második résszel visszahozták az előző sorozat hangulatát, ugyanolyan jókat lehetett rajta mosolyogni és nevetni, mint azt az ember megszokta. Most már beismerem, hogy a karaterdesign tényleg változott egy kicsit, de semmi K-ON! nincs még mindig benne. :))

    Maoyuu Mao Yuusha 2 rész alapján
    Történelem óra közgazdaságtannal vegyítve egy kis humorral és románccal, ajánlott darab. Különösen tetszenek a gazdasági témájú animék, mondjuk ugye ezt is tanulok, így mellékesen. :DDD

    GJ-bu 2 rész alapján
    Aki ismeri a Seitokai no Ichizon, annak nem lehet idegen a téma, egy klub szóba, egy fiú, négy lány, pont. A második rész sokkal jobb volt, mint az első, kicsit szokni kellett a karaktereket, és ezt még fokozni fogják a jövőben. Ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyire szórakoztató tud is lenni egy olyan anime, ahol nem történik igazából semmi.

    Tamako Market 2 rész alapján
    Egy "bevásárló negyed" vagy inkább ez nálunk ilyen piacokon a fedett pavilionok szoktak lenni egy "itsumo genki" lánnyal, egy beszélő madárral és sok furcsa emberrel, na meg kis problémáikról. Igen, és sok a "mochi" - japán édesség.

    Vividred Operation 2 rész alapján
    Kicsit a "Sky Girls" jut róla eszembe, abszólut nézhető darab annak ellenére, hogy nagyon moe, loli és az senkit sem zavar, hogy egyik másik pillanatban hadihajók és legénységük veszik oda, a főszereplőket pedig egyáltalán nem izgatja túlságosan. :DDD

    Sasami-san@Ganbaranai 2 rész alapján
    Egy szó: SHAFT. Mindenki levonhatja a következményeket. Az második rész feloldotta a nagy homályt, ami az első részre nehezedett, és esetleg emiatt páran úgy gondolhatták, hogy ez nekik túl SHAFT. Pedig itt még nem is villódzik 58x-szor az, hogy "kuro" vagy "aka". A báty ezekkel a hugikomplexusos szövegekkel fenomenális. Nem kell tőle megijedni.

    Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? 2 rész alapján
    Aki a Dog Days-re asszociál nem teszi rosszul, bár azon kívül, hogy itt is az emberi világból "rabolják" el az embert egy teljesen irreális helyre, talán ennyi hasonlóság elég is. A szereplők nagyon amibíciózusak, meg kell mondjam, hogy rég láttam ilyen "erős" kezdést a sok "nyekergő" és "ügyetlen" főszereplő között, amik mostanában vannak. Talán kár, hogy még a rövid animékhez képest is rövidebb lesz. (10 rész)

    Minami-ke Tadaima 2 rész alapján
    Hanyadik is ez már...? Mindegy, amíg Chiaki van, addig probléma nincs.

    Kotoura-san
    Az első rész első fele... mintha a cím, a borítókép mást sugallt volna. Ekkora és ennyi szomorúságot... talán még ennél komolyabb animékben sincs olyan, hogy ennyi zúdul a főszereplőre. Utána a második fele persze oldotta a hangulatot, ami azért kellett, hogy átérezzük a hősnő fájdalmát, érzéseit, és ne csak egy átlagos antiszociális lányként tekintsünk rá.

    Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru 2 rész alapján
    Talán a leggyengébb darab mind közül, még az úgymond újításként is felfogható háttértörténet se annyira eredeti, mint azt hittem. Egynek talán elmegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák