Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    Már áll a botrány a legújabb GITS-eresztés körül. A Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society (nagyon elfoglaltaknak: GITS-SSC) teljes estés animéjét ugyanis szeptember elsején mutatták be Japánban a SKY Perfect szatellitrendszerén keresztül, három napra rá pedig már torrentsiteokon hemzseg a teljes verzió. A film terjesztéséért felelős Bandai jogi retorziót ígért a fansubbereknek, azoknak a fiataloknak, akik ingyenes, nyelvileg hiteles fordításokkal látják el a szigetország határain kívülre nem terjesztett animéket. Hogy ki a felelős az illegálisnak minősülő letöltésekért - a torrentsiteok, felhasználóik vagy a szerencsétlen fansubberek, ezt majd mindenki magának.
    ...
    A Bandai november 24-én adja ki DVD-n a filmet Japánban, az európai disztribúcióval kapcsolatban pedig csak annyit nyilatkoztak, valamikor 2007-ben. Worldwide release, az nem dívik, hm?

    Forrás: ld50.hu

    igen, ez nem volt 100%osan előre megjósolható ;]
    egy comment: Idézet:
    ''2007, meg az anyád. na hun az a torrent lássuk csak...''
    nekem már csak a fansub kell, a szamár már leszedte ;]
    forrás:[link]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák