Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz Szten Márs #2317 üzenetére

    Igen tudom hogy a Fumoffu más, inkább a vígjáték vonalt követi. Ezért írtam, hogy még megnézem őket, csak az első sorozat tényleg nem lett túl jó, ilyenkor meg nehezebben veszi rá magát az ember a folytatásra. Bár én úgy vettem észre, hogy általában az első rész/sorozat mindig jobb mint a folytatások. :)


    Zenty

    Pedig nagyon király az a Hellsing :R , sztem a legjobb vámpíros akciós hentelős anime amit eddig láttam. Az is igaz, hogy a még futó ova-ja az sokkal jobb, ez már teljesen a mangát követi, csak nagyon lassan készül. :O A mozgóképet jobban szeretem, de ezt a mangát biztos hogy elolvasom, az Angel Sanctuary-val együtt.
    Ha vámpíros téma akkor még a Vampire Hunter D és a Blood még nagyon bejön. A Blood+ majd akkor nézem meg, ha levizsgáztam.

    Amikor először láttam pár részt a YuYu Hakuso(vagy mi :DDD ) ból, akkor még nemnagyon tetszett, de sokan mondják, hogy elég jó és a pár amv után amit láttam megtetszett, de még várok ezzel is.
    Én most a Naruto-t és Bleach-et nézem, nagyon tetszenek, főleg a Naruto következő évadja, a Shippuuden. Vááááá de sok az a két hét a részek között!! :O


    Meg most azt várom, hogy az Ergo Proxy-hoz végig kész legyen a magyar fordítás. Érdekes kis darkos sci-fi nek tűnik. :C

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák