Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    Elkezdtem ledarálni a ReCreators-t.
    A CGI jó, a történet erős, a zene pedig Hiroyuki Savano újabb mesterműve(Gundam unicorn, Kabaneri, Die neue these, stb).
    Akinek épp nincs mit néznie, az vessen rá egy pillantást, mert megéri. Jelenleg túl vagyok az első komolyabb haláleseten, úgy tűnik lesz még bőven.
    Plot: Valaki, valamiért, átrángatja a mi világunkba, az emberek fejében létező anime világokból a szereplőket. Ez jelentős konfliktus forrása, mert hozták magukkal a képességeiket. A sorozat külön erénye, hogy ezek a falból összetákolt anime az animében szereplők és történeteik stabilabban állnak fél lábon azzal a minimális háttérrel amit kaptak, mint a mostani tucatszériák és főszereplői.
    PLOT is van, de egyelőre relatíve kevés a fanservice, a hangsúly nem a tőgyrázáson van, ami itt erény, de a lányok még így is nagyon jól sikerültek.
    Asuna Selesia nagyon cuki a hagyományos modern fantasy ruciban, de Meteora még nyakig begombolkozva is sokkal cukibb. Madoka Mamika nekem túl üresfejű. Guts Alicetaria egy megszállott nőszemély. Gundam Gigas is van, mert hát az is kell. Magane-on nagyon erősen érzem a Monogatari(Oshino) vibe-ot(jujj). Pigtailed millitary girl nevét már tudjuk, veszélyes liba.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák