Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz KaitouP #45367 üzenetére

    Ahogy mondod, ez a film nem a női Steven Segalon ment el (ugyan annyi arckifejezése van), a baj az volt, hogy egy nagyobb volumenből próbáltak összeollózni egy filmet úgy hogy teljesen más történetet raktak alá. Erről a filmről mindig a "Vektor" Mátrix paródia jut eszembe, aki nem ismerné 2 lelkes fiatal összevágta a Mátrix 1. és 2. részét majd készített hozzá egy szinkron paródiát. A Vektor és az élőszereplős Ghost in the shell között annyi a különbség, hogy az előbbin legalább nevetni lehetett.
    Visszatérve Scarletre, jó nő csak engem se hoz lázba. A Vasember 2. részében tűnt fel az MCU-ban, de nem aléltam el tőle. A Bosszúállók 2. részében feltűnő és azóta is az MCU-t gazdagító Elizabeth Olsen szerintem sokkal kedvesebb a férfi szemnek.

    Források: [Vektor - készítők oldala + film]

    "A most következő prezentáció tartalmaz kép-, illetve hanganyagot a The Matrix™, és a The Matrix Reloaded™ című filmekből. A Vektor alkotói ezúton szeretnék jelezni, hogy nem kívánják az említett filmeket, illetve szerzőik jogait bármilyen módon sérteni. A Vektor című film csupán formai játék a Mátrix stílusteremtő eszközeivel, megnézése nem helyettesítheti az eredeti élményt."

    alterego csoport

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák